Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@05:20:19 GMT

پابه پای انقلاب با یک قاب ماندگار + عکس

تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۵۰۹۹۳

پابه پای انقلاب با یک قاب ماندگار + عکس

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بابل، امروز چهل‌وسومین سالروز پیروزی انقلاب است، انقلاب اسلامی مردم ایران، از آن زمان تا‌کنون مردم ما همواره با حضور خود در راهپیمایی‌های این سال‌ها نشان دادند که پای انقلاب و آرمان‌های امام ایستاده‌اند.

خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران نیز همیشه پای ثابت راهپیمایی‌های انقلاب بوده‌اند و با حضور خود قوت قلب این مردم شدند تا آنان نیز پا به پای‌شان به میدان بیایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«خانم مرصع رفیعی خواهر شهید مهرداد رفیعی‌کشتلی» یکی از این افراد است که همواره در راهپیمایی‌های روز ۲۲ بهمن در بابل حضور پیدا می‌کند و فریاد الله اکبر سر می‌دهد؛ وی فریادی که برادرش با نثار جان خویش در دفاع از وطن در سال ۶۱ سر داده را سال‌ها بر زبان می‌آورد و می‌گوید؛ همچنان در راه انقلاب و وطن به مانند برادرش که جانش را فدا کرده، ایستاده است.

 

این خواهر شهید بزرگوار در همه مراسم‌ها اعم از تشییع شهدا، راهپیمایی‌ها و .... با در دست داشتن عکس برادر شهید خود شرکت می‌کند، خواهر این شهید می‌گوید؛ با در دست داشتن عکس شهید می‌خواهم بگویم این انقلاب مدیون خون این شهداست و ما تا آخر پای این نظام و انقلاب و خون شهدا هستیم.

به گزارش فارس، شهید مهرداد رفیعی‌کشتلی فرزند حسن جان در سال ۴۲ به دنیا آمد و در سال ۶۱ در جفیر به شهادت رسید، وی در بخشی از وصیت نامه خود گفته است: در سر درب ورودی منزل‌مان یک پرچم سرخ نصب کنید و موقعی که جنگ به پایان رسید آن را برندارید تا دشمن بفهمد که جنگ ما، نبرد مقدسی است و تا انتقام خون شهیدانِ خود را نگیریم، آرام نمی‌گیریم. 

و امروز خواهر این شهید نه تنها تا پایان جنگ بلکه تاکنون نیز آن پرچم سرخ را در دست دارد تا به  استکبار جهانی که از شروع انقلاب اسلامی دشمنی خود را به هر گونه ای به مردم ما روا داشته بفهماند که نمی‌تواند با هیچ اقدامی مردم ما را از این انقلاب دل سرد کند.

این حضور خواهر شهید نشان می‌دهد که مردم ما نه تنها دلسرد نشده‌اند بلکه با وجود شرایط جوی نامطلوب و حتی شرایط قرمز کرونایی بعد از ۴۳ سال همچنان جمهوری اسلامی را می‌خواهند و برای آن از مهمترین چیز هر فرد که جان‌شان است هم می‌گذرند.

انتهای پیام/۸۶۰۴۱/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: پیروزی انقلاب اسلامی راهپیمایی بابل راهپیمایی ها مردم ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۰۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه جریان مخالف استاد مطهری

مبلغ: غیر از کسانی که به لحاظ دینی با ایشان در تضاد بودند، متدینان و حتی برخی روحانیون هم در قبال او موضع‌گیری داشتند. ما چند جریان را در مقابل استاد مطهری می‌بینیم.
نخست جریان ولایتی‌ها که نسبت به مطهری بی‌مهری‌هایی داشتند و هنوز هم دارند. جریان دوم جریان‌های سنتی در معارف اسلام بودند. جریان سوم گروهی از انقلابیون که استاد مطهری را مورد اتهام قرار می‌دادند.

رفتار جریان اول: استاد مطهری نسبت به ولایت، مواضع صریح و مستدلی دارد. رساله‌ای هم در این رابطه تالیف کرده است. در آن رساله هم بر ولایت سیاسی اهل بیت علیهم‌السلام استناد کرده و هم بر ولایت معنوی و باطنی آنها. علاوه بر این‌ها، ایشان از آثار استدلالی که در این زمینه تالیف شده است، استقبال کردند مثلا در مقاله‌ای از «الغدیر» علامه امینی دفاع کردند. با همهٔ این تلاش‌ها چرا عده‌ای ولایتی با ایشان مخالف بودند؟

این انتقادات ناشی از آن است که این گروه توقع داشتند استاد مطهری در میدان لعن و سب وارد شود و در مورد تبری نسبت به برخی شخصیت‌های مورد احترام اهل سنت به صراحت موضع‌گیری کند. شهید مطهری اهل این‌گونه مقابله‌ها که امت اسلامی را با اختلاف مواجه می‌کند، نبود. این جماعت به همین علت دربارهٔ او موضع‌گیری منفی می‌کردند، ولایت او را ضعیف می‌شمردند و از این جهت او را مورد نقد و اعتراض قرار می‌دادند.

رفتار جریان دوم: این جریان که تشابه زیادی با جریان اول دارد، معتقد بودند شهید مطهری یک عالم متجدد است و برای این‌که از اسلام دفاع کند، برخی احکام اسلام را نادیده می‌گیرد. این افراد با تجددگرایی استاد مطهری مخالف بودند و معتقد بودند نظرات او با استدلال سنتی سازگار نیست. مثلا شهید مطهری از این‌که زنان با رعایت پوشش اسلامی در فعالیت‌های اجتماعی حضور داشته باشند دفاع کرده است. ولی این گروه سنتی معتقد بودند این الگو، الگوی اسلامی نیست بلکه الگوی برگرفته از غرب است.

در بین علمای ما افراد نسبتا زیادی بودند که به این دلیل با افکار شهید مطهری مخالف بودند. یکی از همین افراد که سابقهٔ تحصیل نزد استاد مطهری داشت، کتاب مسئلهٔ حجاب ایشان را مورد نقد قرار داد، حواشی برای کتاب نوشت و برای استاد مطهری فرستاد. در آن حواشی، طعنه‌های زیادی با همین جهت‌گیری علیه استاد مطهری وجود دارد. شهید مطهری از این اتهامات بسیار متاثر می‌شود و ذیل آن حواشی می‌نویسد از چیزهایی که من از آن نمی‌گذرم این افتراهاست. این گروه خیلی به استاد مطهری فشار می‌آوردند.
مطهری در میان هم‌صنفان خودش هزینه می‌داد ولی دست از روشنگری دین برنمی‌داشت. اگر ایشان می‌خواست تسلیم پسند عوام‌الناس شود آثاری مثل تحریفات عاشورا نمی‌نوشت و سکوت می‌کرد کما این‌که هم‌لباسان او سکوت می‌کردند و مورد احترام مردم قرار می‌گرفتند. حرف شهید مطهری همین است که نتیجهٔ کتمان حقیقت عذاب الیم است.

رفتار جریان سوم: شهید مطهری از همراهان امام در انقلاب بود، در جریان نهضت حضور داشت ولی بسیاری از انقلابیون با او مشکل داشتند. این مشکل از دو جهت بود یکی مشکل نظری و دوم مشکل عملی. مشکل نظری این بود که عده‌ای به نام انقلابیون می‌خواستند همهٔ اسلام را در انقلاب خلاصه کنند. انگار اسلام مساوی با انقلاب است و هیچ چیز دیگری از اسلام را به رسمیت نمی‌شناختند. این جریان همهٔ ارزش‌ها را در انقلاب می‌دید. انگار غیر از انقلاب در اسلام چیزی نیست. مطهری با چنین تفکری مشکل داشت و مقابل آن می‌ایستاد.
از نظر مطهری، اسلام مبارزه دارد ولی این یکی از ارزش‌های اسلام است. مطهری خطاب به این گروه تندرو می‌نویسد:« از نظر شما تمام مسائل قرآن بر محور انقلاب است».

استاد مطهری در برابر این سه جریان ایستاد و جان خودش را فدا کرد. بیان مطالب آسیب شناسی های فکری در زمان و شرایط انقلاب کار سختی بود و کسی دیگری جز ایشان مقابل این جریان های افراطی نایستاد.

* استاد حوزه و پژوهشگر دین / * منتشر شده در مجله خیمه اردیبهشت 1403

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902693

دیگر خبرها

  • خدمات جهاد سازندگی ماندگار است
  • آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟
  • راهپیمایی حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب در بوشهر برگزار می‌شود
  • تشیع پیکر شهدا و راهپیمایی روز جهانی قدس
  • فیلم| در آخرین دیدار شهید زاهدی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
  • خواهر و برادر کبودراهنگی برگزیده لکوکاپ ایران
  • پیام قدردانی از حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام
  • راهپیمایی بزرگ مردم هشتبندی در سوگ امام صادق(ع)
  • سه جریان مخالف استاد مطهری
  • برگزاری نشست‌های تبیین و تعالی در ۲۸۰ حوزه و کانون مقاومت خواهر و برادر