Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@15:23:28 GMT

کتاب عکس خواهر خورشید نقد و بررسی شد

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۹۴۱۸۵

کتاب عکس خواهر خورشید نقد و بررسی شد

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از قم، جلسه نقد و بررسی  نخستین کتاب عکس حرم حضرت معصومه (س)با نام  خواهر خورشید امروز هم زمان با رحلت کریمه اهل بیت(س) با حضور امیر حسامی نژاد عکاس این کتاب مصور ، ابراهیم سلیمانی مسئول انجمن عکاسان استان و مهدی توکلیان منقد کتاب در محل دنیای کتاب  قم برگزار شد.

امیر حسامی‌نژاد عکاس کتاب خواهر خورشید در این نشست گفت:انگیزه من از چاپ این کتاب این بود که  دین خود به بانوی شهر قم که همه ما جیره خوار خاندان بزرگ ایشان هستیم ادا کنم و امیدوارم حق مطلب ادا شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: این کتاب شامل ۲۲۲ قطعه عکس از صحن ها، شبستان ها، گنبد، ضریح و برگزاری مراسم گوناگون حرم مطهر کریمه اهل بیت (ع) در حدود ۲ دهه اخیر است.

حسامی نژاد افزود: این کتاب عکس  در ۲۱۶ صفحه به‌صورت نفیس با بهترین تکنیک‌های چاپ و بهترین کاغذ به انتشار درآمده که به‌صورت خشتی با جلد سخت و جعبه نفیس به بازار نشر عرضه شده است.

او   با بیان این که برای انتشار این کتاب حدود یک دهه تلاش کرده است، افزود: این کتاب را انتشارات «نقش» چاپ کرده و همه کار‌های فنی از جمله لیتوگرافی و چاپ و صحافی به خاطر حمایت از سرمایه‌های فرهنگی استان در قم انجام شده است.

این هنرمند عکاس قمی افزود: طراحی نشان‌واره کتاب را استاد «ناصر طاووسی» که از بهترین‌های خطاطی کشور هستند، انجام داده و طراحی جلد نیز به دست  استاد «مسعود نجابتی» طراح گرافیست و از بهترین‌های تایپوگرافی کشور در کانون هنر شیعی انجام شده است.

 توکلیان منتقد کتاب گفت:در طول تاریخ هنر هنرمندان با عبادتگاه‌ها و اماکن معنوی انس داشته اند و آنچه در این کتاب شاخص است در کنار عکس‌هایی که از خود حرم موجود است تصاویری از مردم و آیین‌های مذهبی هم موجود است و به همین دلیل می‌توان این کتاب و عکاسی را آیینی نامید و عکاسی صرف از مکان‌های مذهبی عکاسی آیینی نامیده نمی‌شود.

 سلیمانی رئیس انجمن عکاسان قم و مجری این برنامه گفت:کتاب‌های مصور علی الخصوص در حوزه اهل بیت (ع)و حرم‌ها تقریبا در نوع خود بی نظیر است و این کار آقای حسامی نژاد را با ارزش‌تر می‌کند.


گفتنی است:سلسله نشست های نقد و بررسی کتاب با بررسی هر روز یک کتاب  تا  ۳۰ آبان ماه در محل دنیای کتاب ادامه خواهد داشت.

عکس: صالح صحرایی خاوه

انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نقد کتاب حضرت معصومه حسامی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۴۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟

قوانین ارث تعیین کننده افراد واجد شرایط برای دریافت سهم از اموال فرد فوت شده و میزان سهم هر یک از وراث است؛ در قانون مدنی ایران، سهم هر یک از وراث در قانون به طور دقیق مشخص شده است و با توجه به طبقه وراثی و درجه قرابت آنها با متوفی متفاوت خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع ارث خواهر و برادر ناتنی است؛ طبق قوانینی که برای تقسیم ارث در نظر گرفته شده، تنها کسانی از متوفی (کسی که فوت شده) ارث می‌برند که با او رابطه سببی یا نسبی داشته باشند؛ رابطه نسبی به رابطه خونی مانند ارتباط بین فرد با پدر و مادر یا فرزندان و خویشاوندانش گفته می‌شود؛ در صورتی که فردی با دیگری ازدواج کرده باشد، رابطه بین آن‌ها از نوع سببی است و تقسیم ارث طبق این رابطه بین آن‌ها انجام خواهد شد.

گاهی مواقع ممکن است پدر یا مادر متوفی (کسی که فوت شده) از قبل ازدواج کرده باشند، یا اینکه ازدواج مجدد داشته و از همسر دیگرشان صاحب فرزند شده باشند؛ در این شرایط باید وضعیت ارث خواهر و برادر ناتنی فرد نیز بر اساس انحصار وراثت مشخص شود.

منظور از خواهر و برادر ناتنی، افرادی است که از طریق پدر یا مادر با فرد رابطه نسبی خواهری و برادری دارند؛ طبق ماده ۸۶۷ قانون مدنی، خواهران ناتنی پدری و ناتنی مادری از متوفی (کسی که فوت شده) ارث می‌برند.

بر اساس مواد ۹۱۶ تا ۹۲۷ قانون مدنی، خواهر و برادر ناتنی، در طبقه دوم از طبقات و درجات ارث قرار دارند و در صورتی این افراد می‌توانند از متوفی (کسی که فوت شده) ارث ببرند که فرد دیگری در طبقه اول ارث وجود نداشته باشد؛ یعنی اگر متوفی (کسی که فوت شده) پدر، مادر، فرزند یا نوه (که جزو طبقه اول ارث هستند) داشته باشد، ارث به خواهر و برادر ناتنی نمی‌رسد.

در صورتی که در طبقه ارث چند برادر و خواهر ناتنی پدری وجود داشته باشد، سهم برادران دو برابر خواهر آن‌ها خواهد بود؛ اما در شرایطی که برادر و خواهر ناتنی مادری در طبقات ارث باشند، ارث به صورت مساوی بین آن‌ها تقسیم خواهد شد.

در شرایطی که خواهر و برادر ناتنی پدری و هم خواهر و برادر ناتنی مادری در طبقه ارث حضور داشته باشند، اگر خواهر و برادر ناتنی مادری، یک نفر باشد، یک ششم ارث به او ارث خواهد رسید، بقیه دارایی‌ها برای خواهر و برادر ناتنی پدری متوفی خواهد بود.

در صورتی که خواهر و برادر ناتنی مادری بیش از یک نفر باشند، یک سوم ارث به او ارث خواهد رسید و مابقی ارث برای خواهر و برادر ناتنی پدری خواهد بود؛ اگر در طبقه دوم ارث، پدربزرگ و مادربزرگ و خواهر و برادر متوفی (کسی که فوت شده) حضور داشته باشند، در صورت وجود یک خواهر و برادر ناتنی مادری فقط یک ششم ارث به فرد خواهد رسید؛ در شرایطی که از خویشاوند مادری، یک جد (پدربزرگ) یا جده مادری (مادربزرگ) حضور داشته باشد، یک سوم ارث به وی (یک خواهر و برادر ناتنی مادری) رسیده و بقیه ارث برای سایر وراث خواهد بود.

در شرایطی که خواهر و برادر ناتنی دارای خواهر یا برادر تنی باشند، خواهر و برادر ناتنی پدری ارث نمی‌برد و ارث تنها میان خواهر و برادر تنی و خواهر و برادر ناتنی مادری تقسیم خواهد شد.

کد خبر 750533

دیگر خبرها

  • «توسعه خواندنی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • «توسعه خواندی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟
  • نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی
  • بررسی ویژگی های انواع گیت کنترل تردد
  • بهترین سایت سفارش آنلاین کتاب در ایران
  • چاپ کتاب تصویری «همه‌ش مال جوجه باشه!» برای کودکان
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • کتاب «ادب زندگی» منتشر شد
  • کتاب «ادب زندگی» روانه بازار نشر شد